Thursday, April 2, 2009

Troll Warlord

Betul cakap Huzai. Dota is taking over my life. Kerana Dota, 3 hari berturut kelas pukul 8 pagi aku tak pergi. Sorry Aime yang susah-susah kejutkan aku untuk jawapan "kau pergi dulu, nanti aku datang" tapi kita semua tahu bahawa itu tahi kerbau (bullshit).
Debate, aku debater no 20/38. Terkejut bai. Bajet top ten hahaha! Salah seorang "kawan" pun terkejut juga. Okay dah nanti perasan pula.
AJK Explorasi memerlukan AJK-AJKnya tinggal di dalam hostel untuk sem depan. Honestly, I don't want to. Ni kalau diorang baca confirm kontroversi dan bakal cakap dengan aku face to face. Kalau-lah aku stay dalam hostel, tiada member. Mungkin aku boleh buat member dengan budak sem baru nanti tapi mana boleh ganti kawan lama (tolong jangan nangis ye kawan-kawan lama saya).
Nantikan Popcorn@Micet minggu hadapan. Movie yang mungkin ditayangkan; Twilight dan uhh lupa tapi harap-harap bukan Twilight because it's such a crap movie (amik kau bold dengan Italic). Robert Pattison pun tidaklah hensem mana. Aku tak cakap aku kacak pun, jgn kutuk lagi ye haha.
Kardel Sharpeye @ Sniper memanggil aku menggunakannya. Byeeeeeeeee.

1 comment:

Khairul said...

aku nk dok dalam fahim...biar aku gnti kn kau la jd ajk