Friday, June 5, 2009

Budak-budak Micet

Janganlah korang sedih sangat ye atas pemergian daku. Walaupun aku tau mungkin ramai yang gembira disebabkan sudah tiada budak yang bajet cool, poyo, bajet style dan pelbagai lagi yang korang label aku. Macamlah aku peduli pun. Sebab korang semua yang melabel hanya poser. Si bajet jambang maskulin, si pemakai topi serta baju sendat. Tu je kot. 

Budak Section F.

Aku rasa tak banyak salah aku kat korang so takde gunanya kalau aku minta maaf haha. Takdelah memain je. 

Alkaline Trio - Radio playing

Aku tau mulut aku ni agak lancang dan suka lepas je. Kalau kau gemuk aku cakap je, seperti Rashdan. Sorry Sedey. Ock yang selalu kena teka teki tekan loceng, Kerol yang selalu kena panggil nerd dan jadi macam hamba aku, Mustika sebab selalu bergaduh pasal hal remeh-temeh, Hariz sorry doh banyak mengutuk kau kata kau manja sebab kau memang pun hihi kurangkan memujuk orang dengan begitu passionate sekali ye. Aiman tkde apa-apa kot. Zakwan yang dilabel gay couple dengan Kerol, korang boleh jadi sweet couple tk tipu doh hahaha. Ina selalu usik dan sorry masa kau jadi director aku pergi cari orang pula. Zarif dengan Awang pn tkde. Black tkde sebab dia jarang ada. Izzi sudah lama pergi.

Dah tkde orang untuk mulakan projek memulau orang haha.

Budak bukan seksyen F

Joe sorry ajar kau macam-macam benda yang tak patut, aku sepatutnya jaga kau tapi kau dah terjerumus nak buat macam mana kan haha. Usama @ Sam sebab kadang-kadang kau minta sebatang aku tak bagi haha. Jaja sebab bagi nickname Stinky Winky dan juga sebab selalu buli kau. Kiro sebab selalu label kau poyo tapi kurangkan mencapap sikit please. Nana, sorry if I've caused you any trouble. Sem 2 langsung tak bercakap, masing-masing dengan hal sendiri, perhaps. Cuti sem 1 selalu lepak but not anymore. Take care of yrself. If it's not for you, I'd be off after sem 1. 

Aku rasa banyak orang yang aku leave out. Well, thnks for the memories.

Thank you UniKL MICET :')

8 comments:

Mr K said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Huzai said...

letak lirik lagu. Ahaha

fahim said...

AKU PANGKAH ORANG LETAK LIRIK LAGU. HEIHHHH

Mr K said...

pehal kau delete lirik lagu aku sial.
Kau ni tak emo la. penat aku tulis.

Lun said...

aim 4 d star
land de moon

alieya:) said...

lirik lagu mey ! huhu

fahim said...

lun - well i'm a realist :)

alieya - benci gila dow haha

Mr K said...

realist and idealist. sah baca blog mm