Sunday, May 31, 2009

Nerdd

Seseorang berkata "GET A LIFE. Or a blog. It's a life". Dia cakap get a life menggunakan caps lock, konon nampak macam marah aa. 

Aku setuju sedikit bahawa blog ni ialah life (tiada tafsiran melayu apa untuk benda ni?). Tetapi ianya adalah di alam maya. Mungkin kamu nampak cool gila babi dan mampu untuk menarik awek-awek kampung yang tak pandai menilai, tapi alangkah malangnya ianya hanya virtual, non-existent. 

Ya, memang kita dapat kawan blogger, tapi bila berjumpa awkward. Lainlah kalau kamu memang cool diluar, tapi merujuk kepada blogger diatas, ohh tidak. 

Aku bukan bengang tapi cuma sedikit pelik sebab dia telah menujukan ayat itu terhadap seseorang yang ada life (eceh aku back up ni). 

Sesiapa makan cili terasalah pedasnya ya.

5 comments:

misteri said...

SAPAKAH?! <-- nmpk garang x? haha

TheOtherKhairul said...

Aku terasa sial.

Hey aku baru balik jumpa kawan blogger tadi k. Siap tengok citer night at the musium 2 lagi. Apahal?

f said...

aku pn boleh je ajak tgk wayang. terus main lagi.

TheOtherKhairul said...

Ok bab main kau memang. Haha.

Tapi bab kawan virtual kau salah.

Huzai said...

hah. Aku tau. Dalam blog bukan main rapat. Bila jumpa, awkward semacam. Been there, done that..