Thursday, May 28, 2009

Heh

I admit, the better team won. Dah, puas hati?

10 comments:

misteri said...

Al Fahim keen to make Portsmouth 'great'

asl ko beli portsmouth dow?
beli je la MU terus! hahaha

fahim said...

haha aku ada 2 club skrg. bg challenge sikit dkt man utd

misteri said...

xsilap aku.. mancity xda kena mengena dgn die dah.
die bg org lain handle.

fahim said...

dia kira mcm tolong bisnes tu je. sokong portsmouth la aku nmpknya. Glen Johnson kot!

misteri said...

glen johnson mcm byk club lain nk beli. tinggal crouch je la nnti
hahaha

Huzai said...
This comment has been removed by the author.
long lost friend of yours said...

"lain lah kalau kamu mmg cool diluar"

hahaha typical of u! seems as if u think you ur self is 'cool'. Dari dulu sampai sekarang, masih batak mandapatkan title 'cool' awak tu. semua org 'kampung' sgt tak 'cool' di mata awak kan? haha sudah2 lar tu! wake up dude! plz wake up. with ur achievement rite now? ur a NOBODY. let alone 'cool'.

f said...

Eh marah betul. mcm knl je gaya tulis tu. you're not a long lost friend of mine. in fact, you're not even a friend. aku tak cakap pun aku cool, but chyeah everyone wants to be the "cool" kid right? keluarkan tisu-tisu tu weh. you knw wht i mean.

misteri said...

apasal komen dkt post lain.
saba je

f said...

tula psl dow. saba je.