Sunday, March 8, 2009

Shit happens

Murphy's Law kicked in last night. Such a waste of time heih. Plan untuk malam tadi merupakan pergi ke Euphoria untuk.. umm.. grind hahaha. Only to arrive and find out it's event night, dan nak tak nak kena bayar cover charge yang berharga RM50. (Note: NEVER EVER PAY COVER CHARGE TO GO INTO A CLUB). Setelah menelefon 231512308513090 orang yang ada connection, diorg tk dapat tolong melainkan kalau hanya 2-3 orang. Tetapi kami dalam group 7 orang, so tak dapat la jek. Disebabkan kekecewaan itu, aku pun bergerak ke OU untuk tengok midnight movie, Watchmen. Best gila babi kimak haram jadah sumpah tak tipu. Dahlah paling sekejap, 3 jam je.

Nasib baik Man Utd menang 4-0. Just sign Tevez already, Fergie!

7 comments:

Khairul said...

dalam 6 org tu yang mana paling cool?

misteri said...

aku

Dr Manhattan said...

buto.. mestilah aku

Khairul said...

semua prasan

Khairul said...

fahim, Anuar sokong protes dan perhimpunan 100 rubu pasal PPSMI ( math ngan sains dalm english)

kau sokong x?

fahim said...

aku terpaksa lawan dalam hal ni, sebab aku memang nak dalam English

Khairul said...

u are the man dude!