Friday, March 13, 2009

Heh

You may have won the battle, but we would still win the war!
Aum! Aum! Aum! (macam dalam 300)
Ye Liverpool, memang korang menang 4-1, korang dapat bragging rights, tapi tunggu May ye. Bila last korg menang Premiership? Eh mana pernah, First Division pernah la.
Kembali ke kehidupan biasa. Tiada benda yang hampir menarik berlaku. Tidak ada perempuan berlari bogel di depan aku (boing, boing!) ataupun mat rempit langgar belakang treler di depan aku.
Aku telah ditawar untuk mewakili pasukan bola keranjang (bukan telanjang walaupun keinginan itu ada) masuk sukan apa tah, tapi ianya akan berlansung 2 hari sebelum final exam, maka dengan dukacitanya aku terpaksa tolak. Don't worry boys, your point guard will return for the UniKL Sports Carnival ;). Bak datang la team Faculty of Accounting, misteri! Haha.
Aku sebenarnya baru bangun tidur ni dan masih mamai. Masih lagi mencuba untuk mengingati apa yang aku mimpi tadi dan dukacita sekali lagi ianya bukan erotik. Takpe cuba nasib lagi malam ni. Hihihi. Maaf terlebih gersang selepas bangun tidur.
Keputusan SPM keluar dan aku ingin mengucapkan tahniah kepada yang berjaya dan jangan putus asa kepada yang kurang memberansangkan. SPM TAK PENTING. Ianya cuma batu loncatan untuk kamu. Dengarlah hujah abang ni, ianya semua betul. Tapi kalau korang saje buat BM dapat E memang kamu ni bodohlah, ayat pedas disitu.
Nasihat untuk Kerol. Hindari daripada meluahkan perasaan di blog, nanti aku buang daripada link aku. Hahaha.

2 comments:

Khairul said...

macam kau x pernah luah prasaan kat blog....aku siap buat print screen lg.. nnt aku nak post kat blog aku.. biar awek yang kau suka tu bacer hahahahahhahaha

misteri said...

haha bak dtg la team micet (pronounced in bm) ..
huihui