Sunday, February 22, 2009

Jalan-jalan

Disebabkan kesibukan yang terlampau, aku hampir tiada masa untuk update blog ni (ceh, apa yang kau sibuk sangat ni?) Yela, 3 lab seminggu, lab report yang harus dihantar, assignment yang mengalir macam sungai, mencabar sungguh sem 2 ni. Test Matematik tempoh hari alhamdulillah boleh jawab, taknak repeat masa sem 4 nanti. Hm, ataupun boleh juga, boleh market dekat budak sem baru haha!
Aku nak nyatakan sedikit penghargaan disini jap. This gonna get cheesy haha. You know yr blog is read by people when they said "Oh ni mesti jap lagi kau tulis dalam blog kau kan" when something extraodinary happens (seperti naik bas ke Bandar Melaka (!)) and they quote lines from yr blog. That just give me the inspiration to keep writing. Thank you, readers haha! I'd never make my blog private because of you people. WINK WINK HAHAHA.
Aku rasa entri aku sekarang ni seperti entri aku terakhir yang aku bercerita. Sekali lagi, aku berjalan minggu ni. Dah macam sem lepas plak. Semalam pergi ke Bandar Melaka naik bas (!), duduk didalam bas yang teramatlah packed macam sardin dalam tin. Nasib baik duduk. Ada amoi pergi bantai duduk atas armrest aku (which I got my arm rested). Habis rasa lemak bontot dia. Nasib baik lawa dan mantap. Hehehehe padahal suka. Seperti biasa, tengok wayang dan jalan-jalan di Dataran Pahlawan. Sampai ke malam. Otai (nama timangan paling cibai pernah aku dengar) sewa kereta maka aku pun mengambil kesempatan untuk menggunakannya untuk overnight. Karoke session and to my surprise, I love karoeke-ing -.- . Good God I'm turning into Shah Alam seberang! Kena pindah sek 19 camni nampaknya dan beli 125Z dan main sekilo dengan TZM. Mandi di Air Panas Gadek sekali lagi dan sesi main kad di taman tasik Tampin. Yours truly won, obviously hihi.

Okay got lab report(ssssssssssssssss) to finish byeeeee.

13 comments:

myra said...

Kongaja kutuk 19. Hahaha.

Huzai said...

Asalkan kau tak kutuk 24 sudah. :)

Tapi memang budak- budak kat sini mcm tu pun. Aihh. Tak fahamlah aku.

Anonymous said...

ceh..
ye ke amoi...
tah2...
muka mcm...
ish...



aku jeles sbnrnya

misteri said...

bosan gile byk assign..
aku stdy mcm zaman f5 je.
:P

Anonymous said...

myra - hahaha i sengaja je pilih 19 :D

Huzai - hehehe sorry ye kalau terasa

anonymous - tkpe nnt kau dpt jgk

misteri - mana kita belajar f5 dow!

khairul said...

_|_

misteri said...

memberkan.. bile blk shh alam?

fahim said...

esok

fahim sebenar said...

lancau la kau, aku tktau lagi. mngkin rabu atau khamis

khairul said...

bodoh
bukan ke baru tadi kau blah?

so ape citer minggu depan?
sony vaio?

-klicka- ;p

khairul said...
This comment has been removed by the author.
khairul said...

fahim mcm mna kau letak list "bahan baca" kau?
cer kau ajar aku

JejakaSkema said...

wah! cm best jer! hehe
aku pon nak msuk sanan lah! hehe
serious ker x boring kat situ?? huhu