Wednesday, February 4, 2009

I did it again

Tampak serious balik blog ni. Aku taknak blog ni bertukar menjadi blog lama aku, Fahim yang berumur 15 tahun dan naif. Dan melayan "Bila Rindu" daripada Ruffedge, merasakan Ecko tu cool, baju NBA merupakan baju idaman, baju tak boleh kurang daripada saiz L, idola merupakan Eminem, topi New Era sentiasa menghiasi kepala. Eh hampir 19 tahun dah aku (ceh padahal lagi 9 3/4 bulan lagi), tua dah rasa. Tahun depan dah 20, hilang sudah perkataan remaja. I don't think I'm ready. Remaja tua? Remaja nyanyuk? Heih.
Wakil bola sepak untuk Process, cheer me on! Ready for some Ruud Van Nistelrooy? Hehehe. Diam ah Sheva ;p

2 comments:

Mr K.Y said...

kata byk ganre.
sial.

misteri said...

sheva?
sape tu? mcm hebat je