Wednesday, February 11, 2009

Err

Disebabkan minggu yang agak perlahan dan aktitivi yang almost non-existent, aku tiada idea untuk tulis apa. Tapi aku nak tulis juga, demi korang pembaca aku, eceh!
Sunburst line-up sucks, Rihanna postponed (kesian kena tumbuk dengan CB), Coldplay and Red Jumpsuit Apparatus akan ada gig di Singapore, Fall Out Boy baru habis perform dekat situ, dan di dalam Malaysia kita ada... Zamani! Yeaaah!
There you go, an update. Nak pergi jadi LeBron byeeeeeeeeeeee!

3 comments:

Mr K.Y said...

fahim gay
pinjam blog kau

kambing said...

Budak halus.
sebut je nama.
kita pulau kaw2.
aku ingatkan kau nak cakap jangut dia macam kambing dowh. tp janggut dia memang mcm kambing. aku x der janggut. jeles la plak.

fahim said...

kau dah boleh comment dkt post tu haha, kau siapa dow?