Saturday, January 17, 2009

Rip-off

Malam tadi aku pergi ke Pak Ya untuk makan dan order something yang mungkin diorang tak pernah masak, which is Nasi Goreng Kicap Ayam Kunyit. Wow, 5 syllables. Okay aku bukan nak cakap apa benda yang aku makan, tapi harga dia. RM6 bai. Terkejut aku. Selalu standard RM3.50 je, ini melonjak naik hampir 50%. Kalau RM4.50 boleh terima lagi la. Disebabkan tiada USB Cable dan Bluetooth yg rosak kat laptop aku ni, tak dapat disertakan gambar. Yes, I did take one. It does look good though haha!
Minggu ni merupakan minggu yang agak emosional untuk aku. Flashback, a lot. Maybe too much Secondhand Serenade? Heih. Dan sekarang aku dikelilingi orang yang tidak memahami aku dan shallow. Tak reti nak berfikir dan berasa terlampau selesa dalam kepompong mereka. Entahlah.
Had assignments already. English debate! Woo. Looking forward to it. Tak masuk debate club tapi, atas sebab-sebab tertentu. Dan juga survey tentang pelajar Micet. Aku punya title "The Effect of Unhealthy Lifestyle of Micet's student" disebabkan aku lihat ramai orang yang obese dan kurang stamina. Naik tangga sikit dah termengah, jalan sikit dah berhenti nak rehat. Jom join aku main sukan petang-petang.

Red Devils coming to town! I'm so going! Berba brace, Ronaldo's freekick, Rooney's long shot, Rio header from Rooney's corner, Michael Carrick neat finishing. I'm expecting at least 5 goals! Mungkin Fergie akan beri satu gol untuk Malaysia, bagi Zaquan Adha jaringkan. Hahaha.

5 comments:

Mr K.Y said...

costumer always right!
Fight for ur right la bro

sejak bile kau jadi pemalu and segan2 nie nk bantah nie

stahu aku, kau ni ske pk panjang and byk idea(bangge la 2 hahha)

fahim..
kau x blacklist kan
apa2 ayat yg ditukar 'a' kepada 'e'

contoh apa=ape, mana=mane

kan?

btw
klu kau blacklis pn dulik ape aku
like fuck if i care

napa aku rasa cam panjang je aku tulis nie..benci ar

fahim said...

Aku mmg pemalu. Hahaha!
Tkkan semua benda nk blacklist, nnt aku buat list baru.

Mr K.Y said...

now we re talking dude
neva givup

fahim said...

aku delete post tu pun sebab nak kekalkan blog aku daripada unsur-unsur genre sebegitu

fahim said...

elakkan*