Tuesday, January 6, 2009

Perkataan-perkataan blacklist 1

Ini memang perkataan-perkataan yang aku benci, tak boleh terima dan walau rapat mana kamu dengan aku pun, aku akan terus rasa benci dekat kamu.

Huhu (ni memang top!)
Ahaks
Sowie/Sowy/Soriee
... (dot yang banyak)
0 sebagai o
Mamam
Shishi
TuLiS McM Ni (pergi search Myspace untuk orang macam ni)

Hehe..Nme AhMad MaSruR..19..RwUnk..HomElESS..PeoPle CAll Me AcUi,MaS,KeChik,BotaK..N Many More..HahAks..NVR BeeN In LUV..Dnt KnW y??..InTrEst In MuSiC..Im a Newbie Producer&Dj Now Im COlleCTing dA GEar Up,LoVe To ShuFFlE,LoVe To Spin ViNyl(VIrtuAL Dj 5 Pro),FL StuDIo 8 XXL Producer edITioN,Reason 2,A dozen Of VSTi,CUBASE,DUNHILL,A-
(walau hot mana pun kamu, benda ni memang akan downgrade kamu di mata aku)

Iii/Hye
Cayunk
Bucuk
Ak/aq sebagai aku
Hawt
Rawkssss
Guna short form yang terlampau macam dalam cerita "Ali G In Da House"
/// 36 77 18 24 (Langsi lebih)
Lu mai mana? (Langsi lebih)

Dan yang seangkatan dengannya.

3 comments:

Huzai said...

"B83 - Battery. Me is trying to save time" - Ali G.

GilEw La Dude. y0u nAilED iT! I LikeyS! Huhuhuhuhuhuhu!!!!!

(itu bukan cara aku. Sila baca with sarcasm)

Ha ha ha.

fahim said...

CuBa KaU TrY TuLiS McM nI GuNa PhOnE.

MENYUSAHKAN!

krol said...

kau = ko