Wednesday, November 19, 2008

Minggu pertama selepas merdeka

Maaf disebabkan kelewatan post baru. Bukan apa, aku sibuk untuk minggu ni. Aku ikut parents aku pergi PD dan juga Seremban atas urusan kerja. At least aku ada juga-lah aktiviti masa cuti ni, kalau tak hanya merempat di rumah sahaja.
Nampaknya ramai brodo sudah balik ke rumah, finals sudah settle, kecuali Naim, dan juga kau Farhan Kacak hahaha.
Sabtu ni akan diadakan bbq, sesiapa mahu hadir, silalah komen ya, I'll get back to you. Serious ni.

Jangan ketinggalan CSI:Miami malam ni! Season finale weh! Haha. Melainkan kamu muat turun siri ini secara haram.

P/s: Kalau-lah Majlis Fatwa mengharamkan yoga dalam announcementnya, aku ingin menjadi orang pertama melabelkan mereka ini sebagai bodoh. Baru nak amalkan untuk preserve 6 pack aku. Pffft.

6 comments:

nana r said...

ok! i nak ikut bbq tu! =D

kero; said...

yoga 2 ia haram kan sbb ada mantera2 cam buddha la...
klu yg x der 2 x per la...
cam silat gak..klu ada ayat2 yg bukan alquran mmg x leh gak...

tp yoga and silat 2-2 aku x ska

si kacak said...

betul tuuh

Anonymous said...

Hey brader, first thing i want to tell ya.

THINK BEFORE YOU WRITING SOMETHING!

I dont want to start a fight here. But your sentences(find yourself) on this entry make me as a muslim, you also, really2 challenged.

I dont care who you are, son of doctor or what other else. We are all muslims and we're same at last. Only the pious one is going to be assessed.

I hope you're realised what i said. Everyone makes mistakes, me also. But we must solve the mistakes efficiently as we could. Last thing, please remove the 'bodoh' statement. If they(fatwa) know that you are pointing at them such that word, seek the consequences by youself.

Peace be upon you.

fahim said...

this is like.. 3 years ago when i was such a liberal ass?

fahim said...

and just for the record, they banned it sebab konon takut our akidah akan terjejas? if that's not stupid then what? kau tkpayah nk ikut kalau dia buat mantera ke apa kan, bergantung kepada betapa kuatnya Iman kau juga right? and they only banned it because of the hype and politics.