Tuesday, July 7, 2009

Perubahan

Mungkin sesetengah antara kamu sudah baca aku akan meninggalkan UniKL MICET. Chemical engineering was my dream job

But, we got to move on, no?

Aku rasa minat aku sebenarnya dalam Mass Communication, tetapi jika difikir long-term, prospeknya tidaklah sehebat Quantity Surveying (Ukur Bahan) yang aku bakal ambil. Apa-apa hal pun, aku taknak kerja dekat kubikel, terperap. Aku nak pergi site dan tengok nama aku terpampang di papan bina, bawah "PROJEK BARISAN NASIONAL UNTUK RAKYAT" yang memang confirm ada di semua negeri pimpinan mereka.

Juruukur Bahan : Wan Muhammad Fahim Sdn. Bhd.

Eceh. Tak salah untuk mengharap bukan?

Walaupun dicampak ke ceruk kampung di Taboh Naning, Melaka, aku masih dapat mencari alternatif untuk hiburan yang boleh mengalahkan Shah Alam. Bagaimana aku nak fokus dekat Kuantan, tengah-tengah bandar pula tu? Disiplin! 

Must. Delete. Dota. Must. Delete. Dota.

Fail.

3 comments:

Anonymous said...

gudluck yew..
=)

Mr K said...

Aku terfikir. Apa yang akan terjadi kat aku masa depan ye.

Kau fikir apa yang akan terjadi kat aku 10 tahun akan datang fahim?

Think positive fahim. positive! Haha

cik lubakpink said...

siot jer delete dota xjadi..
fail..
haha..