Sunday, June 21, 2009

The unwritten rule of Myspace

Aku nak senaraikan list untuk jadi budak popular di Myspace. Tapi masa waktu 2007-2008 lah sebab zaman kegemilangan aku dah lepas haha. Langkah-langkah ni akan buat korang punya komen mencecah 2 muka dalam satu hari, gambar korang mempunyai komen 80++ dan dikenali ramai.

1. Approve je semua yang add, walaupun nama dia ^*GaMbIt#$%.

2. Add semua hot chick/guys.

3. Untuk mendapatkan komen gambar yang banyak, sila komen gambar "kawan" korang dulu.

4. Gambar tak boleh melebihi 4 keping, paling banyak pun 5 lah.

5. JANGAN mulakan komen dengan "Hey, how are you?", terlampau common! 

6. Letak diorg dekat Top 40 korang baru rasa macam special sikit. Tapi selalunya tahan seminggu je.

7. Gambar biar korang seorang je, jangan ramai-ramai. Walaupun gambar korg depan cermin pun confirm komen banyak. 

8.  Selalu post bulletin dan update mood. Pastikan korang umumkan bila korang ada gambar baru atau edit profile.

9. Letak Lazara/Janda/PELANCAU! depan nama korang, hallamak korang memang terus popular.

Dan dalam sekelip mata korang adalah hot stuff Myspace ;)

5 comments:

Mr K said...

Gambar2 hipster!

Eikha said...

HAHAHAHA. So true! Tak lupa the girls edit gmbr kasi boobs nampak besar, and then ada gmbr dengan DSLR apa segala. Poser sial, haha.

fahim said...

Mr K - drpd ltk gmbar tgn pgg rokok

Eikha - hahaha i tktau sgt frm the girl's side ;p

Mr K said...

@Eikha - Kadang2 boobs dia mmg besar. tetapi mereka menyalahgunakannya. Kan? Haha.

@Fahim- Ah fahim. Okayla dari gambar dpn patung. Patung pun termuntah Haha!

fahim said...

kau bajet ni blog kau ke? apsal kau tknk tunjuk diri kau yg sebenar. Haa tau cuak