Friday, January 9, 2009

Perkataan-perkataan blacklist 2

Aku tktau kenapa tapi aku terasa rajin untuk update blog ni. Mungkin sebab aku bosan. Rupanya ada lagi perkataan yang aku benci, cuma aku lupa.

Kau dah pergi kew?/Kau tawu tak? - Aku benci kalau letak w tu, kecuali manew. Sebab aku guna, tapi sarcastically-lah.

Ha2 - apa susah sangat tulis haha, buruk dow ada nombor.

Salah mengeja yang kritikal seperti;
"Hati aku hancur semagaimana hancurnye rambut aku... Bodohnye penguntin rambt"
Ini datang daripada bakal ahli kimia untuk negara.

Penggunaan haha yang kritikal seperti;
"Haha aku baru balik kelas haha.. Haha kau kt mana? Haha nanti aku bgtau kau.. Haha"


Ya, aku agak perfectionist. Dan terus-terang, semua diatas ni datang daripada kawan aku yang rapat dengan aku. Maaf kalau terasa.

3 days left. Damn son!

14 comments:

uh said...

aku salah eja la sial

nana r said...

i luar category.kalau dalam pn, like i care.

misteri said...

true2!
like i care! :D

fahim said...

mengundang kontroversi nampknya

fckr said...

mu pn kau x suka gak kan...
nana n mstri ckp "like i care"

aku ckp
"fuck if i care"

misteribosan. said...

damn son!

Mr K. Yuer said...

msg foward pn aku benci....nk2 yg berantai2...

plg aku menyampah klu msg foward 2 kat dlm ym...mcm fck la...

kat dlm sms pn aku menyampah...
org sume pn sambung2 fwrd...

fck arrrrrrrrrrrr

fahim said...

haha suka kau sambung topik ni ye kerol

Uuh,fckr, MrK.Yuer said...

sial kau...
kite org bukan kerol la

misteri said...

idu,atf

Anonymous said...

klu kaw gnew pkataan "manew" x pe lak..siak ar kawwwww nihhh

fahim said...

sarcastically.

Mr K.Y said...

sarcastically your head

Anonymous said...

sebenar ny ape masalah kau nih.?!