Tuesday, January 27, 2009

Cuti yang tak macam cuti

Rindu aku? Haha. Maaf, disebabkan ketiadaan Internet di rumah, aku tak dapat nak online. Ini pun daripada rumah kawan aku. Selamat Tahun Baru Cina, walaupun sehari lambat aku tetap nak ucap. Baru nampak friendly sikit.
Aku cuti semenjak hari Khamis haritu. Airil sanggup datang ambil aku daripada Shah Alam (tapi aku terpaksa bayar minyak dan tol = RM40). Selalu dia subsidi minyak, malangnya duit dia sikit. Masa aku bawa dia pergi makan dekat kafe Micet, all eyes were on him. Yela, budak bawa Celica yang ada rupa, mana taknya. Aku masih tak faham kenapa perempuan tidak di sekeliling pinggang.
Tapi serious cuti ni macam tak cuti. Aku hanya lepak dengan brodo 2 kali sahaja. Masa malam balik untuk shisha, dimana aku dapat tahu aku macam dah tak boleh hisap nikotin dan juga malam tadi. Bermain futsal di Setapak dan macam biasa, gerak Uptown di situ. Taknak kalah ramai. Macam dalam KTM nak pergi Mid Valley, sesak sampai lelaki semua ambil kesempatan. Daripada observation akulah, aku baik :D
Bergerak ke Melaka sekejap lagi, woah malasnya. Ada orang tak bagi tumpang. Takpela naik train sorang-sorang pukul 2 petang nanti. Siapa nak teman?

10 comments:

Mr K.Y said...

Tak nak cerita ke nape umah kau x der tenet?

Sekarang ni ada definisi tau bagi org2 muda yang kaya;
Orang kaya, jahat, tamak dengan kata lain penuh ngan sifat -ve.
manakala orang miskin, baik, bla2 dan penuh ngan sifat +ve
ni semua pengaruh cerita2 buatan malaysia yang ntah apapa.Patut tak maju pon. Sbb 2 aku x tengok.

fahim cakap;
Macam dalam KTM nak pergi Mid Valley, sesak sampai lelaki semua ambil kesempatan.

Kesian kau.mesti ramai kan laki yg raba kau.

Memberkan

misteri said...

terbaik dow monitor baru aku!

fahim said...

Mr K.Y. - malas ah nak cerita. ala streotaip tu orang kampung je yang percaya, aku rasa lah.

misteri - haha memberkan cerita psl monitor dkt blog aku

nana r said...

ekele. banyak lagi orang lain u boleh tumpang. im not even back yet. i balik ngn my brother, so kene ikut his timing la. you punya kelas mana i tau.

fahim said...

eh terasa hahahaha

Mr K.Y said...

tumpang aku fahim

fahim said...

Taknak. Aku naik public transport je lps ni. Konon.

misteri said...

nnti bila blk shh alam,
nak aku pickup x? hahaha

fahim said...

Mestilah mau hahaha

Mr K.Y said...

memberkan
x nk tumpang aku
kayak aku tumpang kau