Wednesday, December 17, 2008

Despair in the departure lounge

Aku rasa malas nak update. Bukan sebab apa, aku terperap je dekat rumah ni, tiada ada untuk diceritakan. Takkan aku nak tulis camni ;

Harini aku bangun pukul 2 petang, lambat juga la. Bangun-bangun perut lapar pergi lunch terus tapi tak menarik so pergi Hakim lama dan makan nasi campur yang terbaik. Aku balik online dan mandi. Itula apa yang terjadi hari ini.

Takkan ah kan? Memang aku rasa takde hit langsung blog aku ni nanti. Ataupun belog bak kata Hanis. Aku baru tau Alex Turner ada collaboration dalam band The Last Shadow Puppets. Patutla Arctic Monkeys takda album baru. Kot. Aku malas nak research haha.

Man Utd 5 Gamba Osaka 3
Baik juga kan Red Devils ni menghadiahkan 3 gol. Sungguh ceria pemain Jepun pada tiupan wisel berakhir, paling ceria yang dapat baju Cristiano Ronaldo la, siapa lagi kan. Siap ada muka tak puas hati macam nak bergaduh je rebutkan baju dia. Mungkin dalam dressing-room kot baru adegan bermula. Who knows? Club World Championship is as good as ours :) Chelsea? Champions League pun tak menang lagi. Nottingham Forest pun dah menang 2 kali tau.

Bila nak tengok John Terry julang Ol' Big Ears?

Keputusan mengecewakan, teramat. Better luck next sem :)

3 comments:

myra said...

Dilarang mengutuk John Terry sebab dia dah hadiahkan Champions League trophy dekat korang, okay?

Bless the man, bless the man..

myra said...

And you better offload this crackhead soon:

http://www.youtube.com/watch?v=ZSrPIcnZbAg&feature=related

fahim said...

ada org marah nmpknya haha