Thursday, October 30, 2008

Pengurusan yang cibai, teramat.

Amaran : Entri yang anda akan baca mungkin akan mengandungi kata-kata kesat


Pengurusan MICET ni memang cibai. Aku memang teramatlah geram dan bengang terhadap cara babi-babi dekat pengurusan ni kerja. Loan MARA masih tak dapat, agreement pun tak dapat nak sign lagi. Tapi bila bab nak duit je, pergh macam Ah Long, bukan yang kami nak tolong. Keluar notis, esok last kena bagi. RM50 tu ingat sikit ke? Banyak la bodoh! Dahla akhir bulan, memang la duit student short, diorang ni tak fikir agaknya? Macam tak pernah rasa student life, atau korg bayar kelayakan korg tu? Sem 1 masih boleh survive lah, bila dah sem 2, duit pun masih tak dapat. Bukan semua orang dekat sini kaya, ramai yang survive dengan makan Maggi setiap hari, heih.
Yang terpaksa puasa tu jangan cakaplah, memang ada. Pergi kelas dengan perut kosong, macam mana nak concentrate?
Okay, ada dua test hari ni. Maths dengan Chem. Kalau Maths dengan EG aku tak kisah lagi, tapi dua core subject sehari, pening beb. Lagi berapa hari je dah final. Boleh gila macam ni!

4 comments:

muhammad fakhri said...

micet bukan macam babi tp memang bapak segala babi...exam tetap exam..

muhammad fakhri said...

micet...........sial la lu...!!

HUZAI said...

Aku akhir sem 2 dulu baru dapt loan. Memang rasa terseksa betul. Babi ah.

fahim said...

pergh gila ah, kesian dkt parents :/